Naar Ecuador reizen met een reisbureau

Mijn vriendin en ik zijn dol op reizen en hebben al vele landen bezocht. Elk jaar proberen wij een land van ons bucket list af te strepen, gelukkig hebben wij nog een hele lijst met landen die wij graag willen bezoeken. Dit jaar wilden wij graag Ecuador bezoeken en voornamelijk de Galapagos eilanden. Wij hoorden dat dit land erg mooi is en dat er veel verschillende dingen zijn om te doen. Wij hadden verschillende opties bekeken om naar Ecuador te reizen en kozen uiteindelijk voor een reis via een reisbureau. Het reisbureau atacama had verschillende interessante reizen naar dit land en wij kozen er daarvan eentje uit. Mijn vriendin en ik reizen veel samen en proberen elk jaar minimaal een nieuwe bestemming te bezoeken. Wij leerden elkaar tijdens het reizen, waardoor het niet vreemd is dat wij dit nog vaak samen doen. Wij leerden elkaar kennen in Vietnam, reisden een week met elkaar samen en sindsdien hebben wij een relatie. Niet veel later kwam zij mij in Nederland opzoeken en sindsdien wonen wij samen. Wij reizen nu minder dan een aantal jaar geleden, maar proberen nog steeds elk jaar een land van onze bucket list af te strepen. Wij wilden al een aantal jaar naar Ecuador reizen en de Galapagos eilanden bezoeken en dit jaar hadden wij de mogelijkheid om dit te doen. Wij hadden online gezocht naar welke gebieden en bezienswaardigheden interessant waren om te bezoeken en hadden daar een lijstje van gemaakt. Ecuador is niet zo groot als de omliggende landen, daarom dachten wij dat wij aan twee, of drie weken genoeg zouden hebben. Reizen is natuurlijk erg duur, daarom konden wij ook niet veel langer weggaan. Wij wilden eerst de reis zelf regelen, maar met een reisbureau naar Ecuador reizen was ook een optie voor ons. 

Naar Ecuador reizen met atacama

Wij wilden graag het aanbod zien van verschillende reisbureaus en de prijzen van hun Ecuador reizen. Bij de meeste reisbureaus vonden wij het aanbod een beetje tegenvallen, maar dat was anders bij het reisbureau atacama. Dit reisbureau is gespecialiseerd in reizen naar Zuid Amerika en heeft verschillende prachtige reizen. Wij vonden hier een reis die overeenkwam met onze wensenlijstje en deze reis was voor een goede prijs te boeken. Online lazen wij veel goede beoordelingen over het reisbureau en de reizen, waardoor wij besloten om met dit bureau naar Ecuador te reizen.

Een onvergetelijke ervaring

Vorige week zijn wij teruggekomen van onze reis naar Ecuador en hebben een onvergetelijke ervaring gehad. Het is een prachtig land met veel mooie bezienswaardigheden. Ons hoogtepunt waren de Galapagos eilanden en dit zullen wij nooit vergeten. De reis was erg goed geregeld door atacama en alles sloot goed op elkaar aan. Wij werden elke keer netjes opgehaald en gebracht naar ons verblijf. Naar Ecuador reizen met atacama was een goed idee en wij raden dit reisbureau aan.

  • Dit bureau is gespecialiseerd in reizen naar Zuid Amerika
  • Zij bieden verschillende mooie reizen aan voor een goede prijs
  • Het reisbureau heeft veel goede beoordelingen van klanten
  • Wij hebben erg genoten van onze reis  

Comments are closed