Stickers maken

Alle soorten stickers maken is voor iedereen nu mogelijk bij Printdeal.be. Niet alleen vanwege het uitgebreide assortiment, maar ook dankzij de ontwerptool. Ook de ontwerpers die geen professioneel designprogramma hebben, kunnen nu hun eigen ontwerpen maken met deze ontwerptool op Printdeal.be. Jouw eigen stickers drukken wordt zo nog toegankelijker. Mocht je al zelf een programma in huis hebben, dan lever je de bestanden in. Het liefst volgens de specificaties van Printdeal.be. Voor stickers maken heeft Printdeal.be speciale informatiesheets beschikbaar. Hierin staat gedetailleerd beschreven hoe de bestanden samengesteld moeten zijn. Wanneer je de documenten volgens deze eisen aanlevert, dan heb je de zekerheid dat jouw ontwerp naar behoren verwerkt wordt bij de stickers drukken. Met de ontwerptool ben je hier nog zeker van. Laat je het ontwerp maken door iemand anders, zorg er dan voor dat hij of zij op de hoogte is van de vereisten. Als het ontwerp of bestand gereed is, dan ga je door met de verdere selecties voor de stickers maken. Helaas is het niet voor alle uitvoeringen mogelijk gebruik te maken voor de ontwerptool. Je gaat er snel genoeg achter komen voor welke uitvoeringen dat wel geldt. Hier zie je direct een verwijzing naar Online Ontwerpen om je eigen creatie vorm te geven voor stickers drukken,

Stickers drukken voor binnen en buiten

Printdeal.be heeft veel soorten materialen voor stickers maken in de collectie. Je kan stickers drukken in formaten en uitvoeringen waar je zelf nog niet eens bij stil hebt gestaan. Neem als voorbeeld de doming stickers. Deze zijn perfect voor de buitenlucht en blijven lang zitten. Hiervoor kan je zelfs de formaten doorgeven. Geef de geschikte hoogte en breedte door voor jouw ontwerp en je ontvangt binnen zeven werkdagen een vel papier met daarop jouw ontwerpen als stickers. Ben je meer op zoek naar stickers in de vorm van etiketten, dan kan Printdeal.be ook deze stickers maken. Deze uitvoeringen wordt geleverd in rolvorm, alleen is de ontwerptool voor deze stickers drukken helaas niet mogelijk. Dat neemt niet weg dat je jouw eigen bestand kan insturen. Of de ontwerp tool van toepassing is, dat zie je al snel genoeg op de website. Nadat je de geschikte stickersoort hebt geselecteerd, ga je over na de selectie van de overige opties:

  • De vorm
  • Het formaat: A-formaat, vierkant, rechthoek (Din Large), ovaal en rond.
  • De afmetingen
  • De afwerking glans- of matlaminaat, of glossy UV-lak

Voor stickers maken worden veel opties gegeven, zodat je de vormgeving kan selecteren die jouw ontwerp optimaal doet uitkomen bij de stickers drukken.

Extra bescherming met vinyl

Stickers die binnen gebruikt worden, hebben minder bewerking nodig dan stickers die buiten opgeplakt worden. Je wilt tenslotte dat ze ook blijven zitten tijdens of na zware regenbuien. Printdeal.be biedt het prachtige vinyl materiaal voor stickers maken die buiten opgeplakt worden. Vinyl is voor stickers drukken verkrijgbaar in wit en transparant. Het is gemaakt van extra stevig materiaal met een gewicht van 80 g/m2. Voor nog meer bescherming kan je zelfs de extra afwerking laten toevoegen van mat- of glanslaminaat of de glossy UV-lak. Met de glans of UV-lak brengen nog een extra glimmende laag over de sticker. Jouw ontwerp valt nog meer in het oog met deze bewerking en is daarom voor een buitensticker geen onnodige luxe. Deze blijft niet alleen lang zitten, maar hij valt ook nog goed op. Stickers maken van vinyl met een luxe afwerking is daarom een perfecte combinatie voor stickers drukken met daarop een logo, een bedrijfsnaam of belangrijke quote die jouw organisatie goed representeert. Kijk op Printdeal.be naar de opties voor stickers maken en laat jouw creatieve ontwerp op stickers drukken.

Comments are closed