Magazines

Magazines drukken is voor iedereen mogelijk bij Drukwerkdeal.nl. Heb jij een gelegenheid waarbij je een magazine wilt uitdelen? Via Drukwerkdeal.nl kan jij jouw bestanden af laten drukken op het papier in het formaat van jouw keuze. Ieder magazine wordt in full color kleuren afgedrukt, zodat zowel foto’s, teksten en achtergronden in spetterende kleuren te zien zijn voor de lezer. Zorg ervoor dat jouw magazine onder de aandacht komt met de kwaliteit van Drukwerkdeal.nl. Hier kan magazines drukken op verschillende manieren uitgevoerd worden. Het uiteindelijke resultaat wordt gelijmd, geniet of met wire-o gebonden. Welke inbinding geschikt is voor jouw magazine hangt af van het aantal pagina’s. Zo kunnen magazines tot 196 pagina’s gelijmd worden, tot 64 pagina’s worden ze samen geniet en tot 60 pagina’s met wire-o gebonden. Proefschriften kunnen ook in de vorm van een magazine verwerkt worden, daarvoor geldt een maximum aantal pagina’s van 200. Tot en met 60 pagina’s kan je magazines drukken en uiteindelijk inbinden met oognieten. Dan zijn ze ideaal om op te bergen in een map. Bij ieder type magazine hoort weer een bepaalt soort uitstraling en afwerking voor de magazines drukken. Zo vraagt het ene magazine om gerecycled papier en de andere om mooi glanzend papier. Welke gebruikt wordt voor jouw magazines drukken, dat mag jij helemaal zelf bepalen op Drukwerkdeal.nl.

Magazines drukken, eenvoud met kwaliteit

Welke optie je ook kiest voor jouw magazines drukken, allemaal worden ze met hoogwaardige kwaliteit bewerkt. Nadat je de gepaste uitvoering hebt gekozen, begint het kiezen van de opties voor de volgende eigenschappen:

  • Formaat
  • Type papiermateriaal
  • Het gewicht van het papier
  • Het type papier voor de cover
  • De kleuren van de cover
  • De afwerking

De beschikbare formaten verschillen per type magazine (gelijmd, geniet, wire-o of losbladig). Met name de maten A4, A5, en A6 zijn verkrijgbaar en ook daar zijn verschillende variaties in beschikbaar. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een liggende A5 of A6 formaat voor magazines drukken. Dit geeft jouw magazine wel iets uitzonderlijks. Het kleine formaat kan namelijk erg aantrekkelijk eruit zien voor de ontvangers. Het ligt eenvoudig in de hand en is makkelijk mee te nemen. Mocht je het magazine willen uitdelen, dan is dit formaat ideaal. Andere opties zijn de vierkante opties of Din Large varianten. Welk formaat of bindwijze je ook kiest, allemaal worden ze bedrukt met prachtige full color kleuren. Jouw afbeeldingen en foto’s worden daarmee op sprankelende wijze afgedrukt. De kleuren voor de cover krijgen voor de gelijmde magazines iets meer aandacht. Hier krijg je dan de keuze uit enkelzijdig of dubbelzijdig full color.

Kies het juiste papier

Magazines drukken op het juiste papier is essentieel voor het eindresultaat. Het is uiteraard aan jou welk type papier je wilt kiezen. De gangbare opties zijn

  • Houtvrij mat mc
  • Houtvrij gesatineerd mc met glans
  • Houtvrij offset

Selecteer het materiaal voor jouw magazines drukken en vervolgens het gewicht die daarbij hoort. Hoe hoger het gewicht, hoe steviger het papier. Het glanzende papier is alleen verkrijgbaar in 135 g/m2, terwijl het matte papier verkrijgbaar is in verschillende diktes variërend van 90 tot 170 g/m2. Het ruwe houtvrije offset papier is alleen maar in het gewicht van 80 g/m2.  Voor de cover heb je voor magazines drukken de keus tussen glanzend, mat of gerecycled papier van 250 of 300 g/m2, of het eenzijdige sulfaatkarton van 240 of 300 g/m2. Ga naar Drukwerkdeal.nl en selecteer de eigenschappen voor het magazines drukken, die aansluiten bij de boodschap en de gelegenheid van het magazine. Geef deze door samen met jouw bestanden en binnen een paar dagen ontvang je jouw magazines of magazine op het afleveradres.

Comments are closed