Waterkoeler

Beschikt jouw bedrijf al over een waterkoeler? Zo niet, dan is het zeker aan te raden om ervoor te zorgen dat er eentje komt te staan. Dit is handig voor je personeel, maar ook voor bezoekers. Het is bijvoorbeeld een heel goede aanvulling voor in je wachtkamer. Als je mensen eventjes moet laten wachten, is het natuurlijk prettig als je ze wat te drinken aan kunt bieden. Nu kun je natuurlijk zorgen dat je koffie en thee klaar hebt staan, maar het is best veel werk om ervoor te zorgen dat dit altijd klaar en vers is. Of je moet al kiezen voor een grote machine, die ter plekke een kopje koffie of thee maakt, maar de kwaliteit daarvan is toch vaak minder. Een waterkoeler echter is een goed alternatief. Uiteraard kun je mensen ook een glaasje water uit de kraan geven, maar dat ziet er iets minder professioneel uit. Bovendien is het zo dat dit vaak niet echt koud is en dat maakt het toch net even iets minder lekker. Een waterkoeler is dan de manier om ervoor te zorgen dat je bezoekers altijd iets aan kunt bieden, een heerlijke verfrissing voor tijdens het wachten.

Waterkoeler voor je personeel

Voor bezoekers is het dus fijn als er in de wachtruimte een waterkoeler aanwezig is zodat ze even wat kunnen drinken. Maar ook voor het personeel is het prettig als er een dergelijk koelapparaat op de werkvloer of in de kantine aanwezig is. Ook zij moeten immers gedurende dag met regelmaat wat drinken. Vaak bieden bedrijven alleen maar de optie van koffie of thee, soms zelfs enkel uit een automaat. Hoewel dit vaak gewaardeerd wordt, is een waterkoeler eigenlijk een oplossing die meer aan te raden is, omdat:

  • het voordeliger is
  • het gezonder is
  • het mensen frisser en productiever houdt

Dat het goedkoper is, dat zal eigenlijk wel voor zich spreken. Je hebt immers geen theezakjes of gemalen koffie nodig, en ook melk en suiker zijn overbodig. Dat scheelt heel wat in je portemonnee. En het is dus ook gezonder, water bevat immers geen caffeïne, geen suikers of andere ingrediënten die bij kunnen dragen aan een slechtere gezondheid. Daar komt bij dat een fris glaasje puur water goed is voor je vochtbalans, het houdt je fris en productief. Daardoor kun je beter je werk doen, ben je alerter en werk je effectiever. Een waterkoeler zou dus eigenlijk standaard in ieder bedrijf aanwezig moeten zijn.

Aqua Light

Wil jij een waterkoeler voor je wachtruimte of je kantine? Dan moet je eens kijken naar de mogelijkheden die het bedrijf Aqua Light jou te bieden heeft. Je hebt bij hen in de eerste plaats de mogelijkheid om een koelapparaat te kopen, maar je kunt deze ook bij hen huren. Heb jij al een koeler? Dan kun je ook bij hen terecht voor het afsluiten van een contract voor de waterflessen. Zij komen deze dan een afgesproken aantal keer per maand bij jou brengen en de lege nemen zij dan weer mee. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een all in contract af te sluiten. Daarbij is het onderhoud van de waterkoeler meegenomen, net als de levering van een bepaald aantal waterflessen en dat altijd tegen een vaste prijs per maand. Het voordeel daarvan is dat je precies weet wat je kosten zullen zijn en dat is natuurlijk altijd prettig om van tevoren te weten. Daarnaast is het zo dat zij ook verschillende soorten koelers kunnen leveren. Overweeg jij ook om een waterkoeler te kopen of te huren en wil je weten wat je opties zijn? Ga dan eens naar Aqua Light!

Comments are closed