U wilt een ander vestigingsadres bij de kvk?

Als u een eigen bedrijf wilt starten maar u wilt liever niet uw eigen thuisadres als vestigingsadres bij de kvk opgeven, dan zou u eens kunnen denken aan de services van Easy Start Office. Dit bedrijf zit gevestigd in Amsterdam en Rotterdam, en beschikt op beide locaties over een zeer representatief adres. Je kunt bij hen een zogenoemd virtueel kantoor huren en vervolgens dat zakelijke adres gebruiken als vestigingsadres kvk. Dat is al mogelijk voor de prijs van €59,- ex. btw per maand – zo lang u klant bent. Voor dat bedrag mag u gebruikmaken van het adres wanneer u zich bij de Kamer van Koophandel inschrijft, krijgt u bovendien een virtueel kantoor en een wekelijkse post scan service. Wat dit precies inhoudt kan Easy Start Office je allemaal vertellen. Naast dit basic pakket kun je ook kiezen voor de optie voor flexwerken of onbeperkt werken. In deze gevallen mag je ook daadwerkelijk gebruikmaken van het pand en alle kantoorruimten waar Easy Start Office over beschikt. In de flexwerken-optie voor 8 uur per week (plus beperkt gebruik van de gemeenschappelijke vergaderruimte) en in de onbeperkt-optie uiteraard geheel onbeperkt. Het is goed om te weten dat je op het kantoor van Easy Start Office 24 uur per dag, zeven dagen in de week terecht kunt om te werken. Maar als je het enkel en alleen wilt gebruiken als vestigingsadres kvk dan is dat natuurlijk ook helemaal prima.

Flexwerken in Amsterdam of Rotterdam

Als je naast een locatie om als vestigingsadres voor de kvk op zoek bent naar een locatie in Amsterdam of Rotterdam waar je in alle rust kunt flexwerken, is Easy Start Office precies wat je nodig hebt. In hun twee duurste pakketten zit flexwerken inbegrepen, en dat biedt jou als ondernemer onder andere de volgende voordelen:

  • Je krijgt gratis een 010-telefoonnummer voor jouw bedrijf
  • Je kunt klanten op een professionele locatie ontvangen
  • Je hoeft niet vanuit huis te werken en bent daardoor veel productiever

Vooral de laatste optie is voor veel ondernemers doorslaggevend om bij Easy Start office te gaan flexwerken in Amsterdam of Rotterdam. Want los van het feit dat je je eigen thuisadres niet als vestigingsadres bij de kvk wilt gebruiken, vinden de meesten het ook helemaal niet fijn om vanuit huis te moeten werken. Een eigen kantoor huren is echter vele malen duurder dan de pakketten bij Easy Start Office, en dus is de keuze makkelijk gemaakt!

Ander postadres voor je bedrijf

Sommige mensen vragen zich af waarom het nodig of interessant is om het vestigingsadres bij de kvk (en dus ook het postadres van je bedrijf) te laten verschillende van je thuisadres. Waarom kun je als ondernemer niet gewoon je eigen adres opgeven? Nu, dit kan natuurlijk prima, maar veel mensen vinden hun eigen adres simpelweg niet professioneel genoeg klinken. Zeker op facturen naar klanten vinden ze het een fijner gevoel om een van de adressen van Easy Start Office te gebruiken. Deze bevinden zich namelijk op prominente plaatsen in Amsterdam en Rotterdam. Als je dat adres gebruikt als vestigingsadres kvk en als postadres waar je op te bereiken bent, dan oogt je bedrijf direct stukken professioneler. En dat is in feite waar het allemaal om draait met een ander postadres voor je bedrijf!\

https://easystartoffice.com/

Comments are closed