Wat gebeurde er bij de opslagruimte in Oosterhout?

Het gebeurt niet vaak, dat er een mooi verhaal ontstaat na een bezoek aan een opslagruimte in Oosterhout. Maar dit keer was het raak: een van de mooiste ervaringen uit mijn leven. Misschien is het een beetje cliché, maar ik heb de liefde van mijn leven daar ontmoet, mijn huidige partner. Via easybox.nl kwam ik terecht op de betreffende plek. Omdat ik een meisje ben die uit de stad komt en niet vaak op dergelijke plekken kom, was het nog meer bijzonder. Het was een vrijdagmorgen, ik werd op pad gestuurd door een collega. Ik schrijf namelijk veel teksten en voor sommige onderwerpen moet ik ook daadwerkelijk fysiek aanwezig zijn geweest. Zo ook bij de opslagruimte in Oosterhout. Het was een zonnige morgen, de vogels vloten om me heen en ik voelde al dat er iets in de lucht hing. Dat was niet zonder reden, want toen ik eindelijk ter plaatse was kwam ik hem tegen. Druk aan het tillen was hij en ik kon alleen maar toekijken. Plotseling was ik niet meer op de plaats om de reden waarvoor ik er zou zijn. Uiteraard raakten we aan de praat, na een kwartiertje of twee. Hij was namelijk eerst nog druk bezig om spullen uit en in de opslagruimte te tillen. Ons gesprek begon rustig bij de opslagruimte in Oosterhout, natuurlijk over het weer en hoe mooi het buiten was. Niet veel later kwam er een kus en voelden we de vonk overgaan. Dit was de ware! Maar het was een bouwvakker. 

Bouwvakkers? Die zijn gewoon oké

Ik kreeg dus de opdracht om de plaats op te zoeken. Ik zou omringd worden door bouwvakkers en andere werkmannen, nooit de intentie gehad om met iemand thuis te komen die daar werkzaam was. Waar ik al bang voor was kwam ook nog uit. Helaas kreeg ik veel kritiek uit mijn omgeving, ik kom natuurlijk uit de stad en er werd van mij verwacht dat ik niet met iemand die in de bouwvak werkt thuis zou komen. Natuurlijk luisterde ik daar niet naar, maar toch zette het me aan het nadenken. Waarom wordt er eigenlijk zo over bouwvakkers gedacht? Bouwvakkers zijn gewoon oké, er bestaat een verkeerd beeld over bouwvakkers. Bijvoorbeeld dat ze niet schoon zijn, dat ze niet schoon leven en dat je er geen toekomst mee kan opbouwen. Onzin! Ik heb juist deze bouwvakker ontmoet, en wel in de opslagruimte in Oosterhout. Geen minuut spijt heb ik gehad van deze keuze, soms moet je uit je comfort-zone stappen. Dat bleek maar weer!

De opslagruimte in Oosterhout: van grote betekenis

Toen ik de opdracht kreeg om de opslagruimte in Oosterhout in het echt te bezoeken was ik eerst terughoudend. Ik wist niet wat ik daar te zoeken had, maar iets in me zei dat ik moest gaan. Al met al bleek het een goed idee te zijn om de opslagruimte in Oosterhout te bezoeken, anders was ik nooit de partner tegengekomen waarbij ik nu zo graag ben. Deze opslagruimte is nu van grote betekenis van mij, omdat ik ook een vooroordeel had, voornamelijk door mijn omgeving. Ik heb hierdoor geleerd dat het goed is om je eigen weg te volgen, er kan namelijk iets moois uit voortvloeien. Daarvan ben ik het levende bewijs! De opslagruimte in Oosterhout bevalt overigens nog steeds heel goed: 
  • Ik kan er veel spullen in kwijt
  • Het is relatief een goedkope opslag
  • Het contact met easybox.nl was snel gelegd
  • Ik kan de opslagbox blijven huren in de toekomst

Al met al dus de moeite waard eens te kijken op easybox voor een mooie opslagbox of opslagruimte voor jouw spullen (en wie weet de liefde van je leven)! 

Comments are closed