Zoekt u een koelkast met glazen deur?

Wij hebben laatst een ongeluk gehad in ons restaurant en daardoor is onze koelkast in vlammen op gegaan. Het zal u niet verbazen dat dit de koelfunctie niet ten goede kwam en vandaar dat wij op zoek moesten gaan naar een nieuw exemplaar. Wij hadden echter met een belangrijk punt rekening te houden en dat was het feit dat wij een open keuken hebben. Dat betekent dat onze keuken deel is van het restaurant dat wij hebben en dat wij goed moeten opletten op wat wij in deze keuken neerzetten. De keuken is namelijk heel stijlvol gestyled juist omdat onze gasten het leuk vinden om naar de keuken te kijken. Vandaar dat wij ook graag een bijzondere koelkast wilden bestellen. Wij hebben daarom gezocht naar een koelkast met glazen deur. Wij vonden namelijk dat wanneer je je gasten een kijkje in de keuken geeft, je ook echt alles moet laten zien en een koelkast met glazen deur past dan helemaal in deze filosofie. Wij hebben toen even bij een aantal aanbieders bij ons in de buurt gekeken wat een goede koelkast met glazen deur kost, maar wij schrokken van de prijzen die men daar hanteerde. Wanneer je namelijk bij hen een koelkast met glazen deur zou kopen, kost je dat al snel duizend euro. Dat hadden wij niet beschikbaar en dus zijn wij op het internet gaan kijken naar een goede koelkast met glazen deur.

Deze koelkast met glazen deur van veld.nl was alles wat wij zochten

Toen wij eenmaal op het web gingen zoeken naar een koelkast met glazen deur, kwamen wij al snel terecht op de site van veld.nl. Deze site biedt heel veel mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een koelkast met glazen deur. Wij hebben het aanbod even op ons gemak bekeken en wat ons meteen opviel was dat men hier heel redelijke prijzen hanteert voor een koelkast met glazen deur. Je kunt hier voor minder dan duizend euro een heel mooie koelkast met glazen deur kopen en dan heb je echt geen rommel in huis gehaald. Bovendien krijg je ook altijd garantie als je via deze site een aankoop doet. Dat was precies waar wij naar op zoek waren want wij wilden er zeker van zijn dat wij geen miskoop zouden doen. Vandaar dat wij uiteindelijk met de mensen van veld.nl in zee zijn gegaan. Wij hadden onze bestelling nog niet geplaatst of wij kregen al een bevestiging van onze bestelling. Wij kregen te horen dat de koelkast binnen een paar dagen geleverd zou worden.

De service van dit bedrijf is heel erg goed

Wij hadden een paar dagen na onze bestelling onze koelkast al in huis en dat is service waarover wij zeer te spreken zijn. De mensen van dit bedrijf doen er alles aan om hun klanten tevreden te maken en dat is goed gelukt. Kortom:

  • wij kochten hier een heel goede koelkast
  • wij hielden hier geld van ons budget over
  • onze koelkast werd heel snel geleverd

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan snel even op veld.nl.

Comments are closed