Wat kan een vastgoedadviseur voor jou betekenen?

Ben jij geïnteresseerd in het investeren in bedrijfsvastgoed? Dan ben je niet de enige! Steeds meer mensen gaan over tot investeren in vastgoed, dit is namelijk vooral een goede investering in je toekomst. Soms zou je bij het maken van een dergelijke investering echter wel wat hulp kunnen gebruiken. Het gaat namelijk wel om jouw geld en het kan soms lastig zijn om een goede inschatting te maken van hoe een investering zal uitpakken. Een vastgoedadviseur van Boers & Lem zou jou hierbij goed van dienst kunnen zijn. Deze helpt bij het maken van de juiste investeringen zodat jij jouw dromen waar kunt maken. Een vastgoedadviseur van Boers & Lem doet dit duidelijk, snel en met kennis van zaken. Hij adviseert waar dit nodig is en waar jij dit wilt, hij voert taxaties uit of laat deze uitvoeren en hij staat jou bij bij het bemiddelen of doet dit desgewenst voor jou. Soms heb je namelijk net dat stukje extra inzicht nodig die jij zelf mist en dan is het handig om een expert in de buurt te hebben die juist wel over deze kennis en vaardigheden beschikt. 

In dit artikel zal ik wat meer vertellen over wat een vastgoedadviseur voor jou kan betekenen en ik zal afsluiten met wat extra informatie over Boers & Lem zelf. 

Wat doet een vastgoedadviseur precies?

Investeren in bedrijfsvastgoed is een slimme keuze, maar het is zeker niet niks. Wanneer je overweegt om een vastgoedadviseur in de arm te nemen, dan zal deze jou voornamelijk bij de volgende onderdelen ondersteunen:

  • Makelaardij
  • Advies
  • Taxaties
  • Bemiddeling

Allereerst makelaardij. Boers & Lem heeft inmiddels een groot netwerk opgebouwd en door dit grote netwerk weet de vastgoedadviseur het gewenste pand op de juiste locatie voor jou te vinden. Deze adviseur kan jouw kansen in de vastgoedwereld namelijk precies inschatten en dit scheelt jou weer een hoop moeite. Daarnaast taxeert en adviseert de vastgoedadviseur onder andere bij financieringsaanvragen, projectontwikkeling, verkoopwaardebepalingen, fiscale vraagstukken en huurprijsvaststellingen. Hij verschaft jou de nodige inzicht in de waarde van een beleggingsobject, dit is namelijk zeer belangrijke informatie voor de te maken investering waarbij het zeker aan te raden is om je te laten bijstaan door een professional. Ten slotte voert de vastgoedadviseur de bemiddelingen uit of staat hij jou daarin bij. De adviseurs bij Boers & Lem zijn hiervoor zeker geschikt, omdat ook zij geboren ondernemers zijn en maar één doel voor ogen hebben: klaar zijn voor de toekomst!

Meer over Boers & Lem

Als je op zoek bent naar een kundige vastgoedadviseur die jou verder kan helpen, dan ben je bij Boers & Lem aan het juiste adres. Hier wordt graag groots gedacht en daarom zijn zij ook op zoek naar samenwerking met soortgelijke ondernemers: ondernemers die vooruit willen en durven en ook geloven in een groeiend Twente op het gebied van vastgoed. De adviseurs van Boers & Lem werken met veel passie voor en plezier in hun vak, ze hebben altijd ideeën, zijn vindingrijk en hebben bovendien oog voor detail, het eindresultaat, maar vooral ook voor jouw persoonlijke ideeën en wensen. Kies je voor een vastgoedadviseur van Boers & Lem, dan kies je voor kennis, inzicht, lef en een heleboel ervaring! Lees meer…

Comments are closed