Een goochelaar huren voor ons bedrijfsjubileum

Tien jaar geleden ben ik een bedrijf begonnen en vorige maand vierden wij het tien jarig bestaan. In al die jaren is het bedrijf erg succesvol gebleken en tegenwoordig werken er bijna vijftig mensen in het bedrijf. Elk jaar geven wij een bedrijfsfeest, maar dit jaar wilde ik iets speciaals doen voor het tienjarig jubileum. Naast het geven van een groot feest, leek het mij leuk om een goochelaar te huren. Ik was vorig jaar naar Las Vegas gegaan en had erg genoten van een goochelshow in een van de hotels. Via de website richmagic.nl was het mogelijk om de goochelaar Rich Magic te boeken en dit was een groot succes. In de tien jaar dat mijn bedrijf bestaat, is het snel gegroeid naar een stabiele en belangrijke speler in de markt. Het succes van het bedrijf was niet mogelijk zonder de hardwerkende medewerkers en daarom vind ik het belangrijk om elk jaar een bedrijfsfeest te geven als toon van dank. Het bedrijfsfeest wordt erg gewaardeerd door de werknemers en het is een goede manier om elkaar op een manier buiten het werk te spreken. Aangezien het dit jaar het tienjarig jubileum zou worden, wilde ik er graag een extra speciaal feest van maken. Ik besloot om het budget voor het feest te verdubbelen en het leek mij leuk om voor extra vermaak te zorgen. Normaal hebben wij alleen een band, of dj, maar dit jaar wilde ik ook graag een goochelaar huren. Vorig jaar was ik naar een goochelshow geweest in Las Vegas en vond dat erg indrukwekkend. Ik weet dat in Las Vegas de grote sterren optreden, maar ik hoopte in Nederland ook een goede goochelaar te huren.

Een goochelaar huren via richmagic.nl

Online zocht ik naar welke goochelaars in Nederland goed zijn en kwam al snel uit bij de goochelaar Rich Magic. Op de website van deze goochelaar zag ik een aantal leuke filmpjes en ik had veel goede beoordelingen gelezen, waardoor het mij leuk leek om deze goochelaar te huren. Ik nam contact op via de website en het bleek dat Rich Magic nog beschikbaar was op de datum van het bedrijfsfeest. Het leek mij leuk als hij een show van 45 minuten zou geven. Hij gaf aan dat 45 minuten geen probleem zou zijn en dat hij voor ons een leuke show zou geven. Ik vond de gevraagde prijs erg goed en besloot om deze goochelaar in te huren voor het feest.

Een erg leuke goochelshow

Afgelopen maand was het jubileum en wij hebben een erg leuk feest gehad. Het was een goed idee om een goochelaar te huren, want iedereen had er erg van genoten. Hij had veel spectaculaire goocheltrucs en er was veel variatie tussen de verschillende trucs. Voor mij was Rich Magic het hoogte punt van de avond en ik kreeg er veel leuke reacties op. Als je een goochelaar huren wilt, dan raad ik Rich Magic aan.

  • Ik las veel positieve dingen over deze goochelaar
  • Voor een goede prijs was de goochelaar te boeken
  • Hij gaf een leuke show met veel leuke trucs
  • Ik kreeg veel positieve reacties op de show 

Comments are closed