Wij wilden onze cis registratie laten verwijderen

Nog niet heel lang geleden, is er bij ons op kantoor ingebroken. De schade aan ons gebouw was enorm en ook was het zo dat er heel veel kostbare spullen waren gestolen. Dat was niet waar wij op zaten te wachten, maar gelukkig waren wij goed verzekerd dus wij meenden dat er niet veel aan de hand zou zijn. Wij hebben daarom een claim ingediend bij de verzekering en toen hebben wij een lange procedure gevolgd die er uiteindelijk toe leidde dat wij geld kregen. Wij meenden dat daarmee alles afgehandeld was, maar dat bleek niet het geval te zijn. Het was namelijk zo dat wij een maand later een bericht kregen dat wij verdacht werden van verzekeringsfraude. Daar hadden wij nooit en te nimmer op gerekend en wij meenden daarom ook dat er een fout was gemaakt. Uiteindelijk was het niet mogelijk om de verzekering op andere gedachten te brengen en daardoor staan wij momenteel in het zwartboek van mensen die de verzekering opgelicht hebben. Wij wilden deze cis registratie verwijderen laten omdat wij niets verkeerd hadden gedaan, maar een cis registratie verwijderen is een heel lastige klus. Vandaar dat wij juridische stappen hebben ondernomen om de cis registratie verwijderen te laten. Wij kunnen het ons als bedrijf namelijk niet veroorloven dat wij in een dergelijk register staan. Wij moeten vaak verzekeringen afsluiten en vandaar dat wij de cis registratie verwijderen wilden. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit het beste konden gaan doen en toen kwamen wij terecht op de site van AdvocatenkantoorPhea.nl. Deze mensen weten precies hoe je een cis registratie verwijderen moet. Dat sprak ons erg aan en vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken naar hoe wij met deze mensen aan het werk konden gaan om onze cis registratie verwijderen te laten.

Advocatenkantoor Phea liet onze cis registratie verwijderen

Toen wij eenmaal met de mensen van Phea in contact kwamen, hadden wij al heel snel in de gaten dat zij heel goed wisten hoe je een cis registratie verwijderen moet. Dat gaf ons veel hoop en wij waren dan ook al heel snel heel content met het feit dat wij deze mensen hadden ingeschakeld om ons te helpen. Mocht u ook een keer een cis registratie verwijderen willen laten, dan raad ik u aan om voor Advocatenkantoor Phea te kiezen. U zult merken dat u hier heel goed bijgestaan wordt door een team van mensen die precies weten hoe je een cis registratie verwijderen moet. Wij hebben de samenwerking met de mensen van dit kantoor als heel prettig ervaren. Men weet hier namelijk wat je moet doen om een cis registratie verwijderen te laten. Wij hebben daar dan ook dankbaar gebruik van weten te maken en wij zijn inmiddels van onze registratie af. Mocht u de hulp van deze mensen in willen schakelen, dan raad ik u aan om even op hun site te kijken. Het adres van hun site is AdvocatenkantoorPhea.nl. U zult zien dat men u hier heel goed kan helpen.

Wij zijn van onze registratie af

Inmiddels zijn wij uit het register geschrapt omdat bleek dat er bij onze claim geen opzet in het spel was op het gebied van het doorgeven van verkeerde informatie. Wij hadden een aantal termen verkeerd begrepen en daardoor waren wij in de problemen gekomen. Kortom:

  • wij zijn dankzij Phea van onze registratie af
  • wij konden onze registratie dankzij professionele bijstand snel schrappen
  • wij kunnen voortaan weer gewoon een verzekering afsluiten

Kijk even op AdvocatenkantoorPhea.nl voor meer informatie over de mogelijkheden van dit kantoor.

Comments are closed