Wilt u een cruise naar Spitsbergen maken?

Wij hebben altijd veel gereisd en er zijn dan ook niet heel veel landen meer waar wij nog nooit geweest zijn. Er was echter een ding dat wij heel graag wilden doen, maar waar wij op de een of andere manier nog nooit aan toegekomen waren: een cruise naar Spitsbergen. Wij hebben heel veel verhalen gelezen van mensen die een cruise naar Spitsbergen hadden gedaan en wij hadden altijd de wens om ook nog een keer een cruise naar Spitsbergen te maken. Wij vinden dit gebied namelijk heel erg mooi omdat het er zo ongerept is en het leek ons heerlijk om ook een keer een cruise naar Spitsbergen te maken. Wij hebben daarom vorig jaar besloten om de knoop door te hakken en om op zoek te gaan naar een bedrijf waarmee wij een cruise naar Spitsbergen konden gaan maken. Wij hebben gezien dat wij eens even op het internet op zoek moesten gaan naar mogelijkheden omdat wij bij ons in de buurt niet een reisbureau konden vinden dat ons aan een cruise naar Spitsbergen kon helpen. Wij hebben even uitgebreid gegoogeld en toen zijn wij uiteindelijk terecht gekomen bij de mensen van explore. Deze mensen vonden wij heel erg prettig omdat zij ons op hun site heel veel interessante informatie gaven over de cruise naar Spitsbergen die je via dit bedrijf kunt maken. Wij hebben daarom gekeken of er nog plek was op de eerstvolgende cruise naar Spitsbergen en dat bleek het geval te zijn. Wij hebben daarom ook meteen geboekt want deze kans wilden wij niet aan ons voorbij laten gaan. Inmiddels hebben wij de reis alweer achter de rug en ik kan u zeggen dat het een fantastische reis was. Wij hebben echt genoten van alles wat wij beleefd en gezien hebben en wij zijn daarom ook uitermate content over het feit dat wij met de mensen van explore.be in zee zijn gegaan. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden want hier krijgt u echt waar voor uw geld. 

Onze cruise naar Spitsbergen was onvergetelijk

Iedere keer als ik weer aan onze cruise naar Spitsbergen denk, dan word ik gelukkig. Wij hebben namelijk een onvergetelijke reis kunnen maken en wij hebben prachtige dingen gezien. Wij zijn daarom zeer blij dat wij voor explore.be gekozen hebben. De mensen van dit bedrijf hebben er alles aan gedaan om ons naar de mooiste plaatsen op aarde te brengen. Mocht u ook graag een mooie reis willen maken, dan kunt u altijd even naar de site van dit bedrijf gaan kijken. 

Wij gaan volgend jaar weer op reis

Wij hebben zo genoten van de reis, dat wij besloten hebben om volgend jaar weer met de mensen van explore.be op reis te gaan. Kortom:

  • Wij hebben hier een fantastische reis geboekt
  • Wij hebben genoten van onze reis
  • Wij waren zeer te spreken over de prijs van ons avontuur 

Mocht u meer willen weten, dan kunt u altijd even naar de site van explore.be surfen. U zult zien dat u hier heel veel interessante mogelijkheden kunt vinden als u graag op reis zou willen gaan.                                       

Comments are closed