Helpt een luchtreiniger bij astma?

Mijn dochter heeft al jaren astma en heeft regelmatig problemen met ademhalen. Wij hebben verschillende dingen geprobeerd, maar niets had het gewenste effect. Toen wij langs gingen bij onze huisarts, gaf hij aan dat een luchtreiniger vaak helpt om astmaklachten te voorkomen. Het leek ons de moeite waard om dit te proberen en vonden een voordelige en geschikte reiniger op ProAirTech.nl. Mijn dochter heeft al jaren ademhalingsklachten, maar wij zijn er pas sinds een paar jaar achter wat het veroorzaakt. Ik had wel door dat zij wel eens problemen had, maar dacht nooit dat dit een groot probleem zou zijn. Helaas verergerde haar klachten met de jaren en besloten wij uiteindelijk om haar te laten onderzoeken. Het kwam niet als een grote verrassing toen bleek dat zij astma heeft, want eigenlijk had ik al dit vermoeden. Via de huisarts krijgt zij medicijnen, maar helaas helpen die pas als zij veel last heeft. Het leek mij beter om het probleem te voorkomen, maar wij wisten niet hoe wij dit konden doen. Sinds een half jaar lijken de aanvallen heftiger te worden, waardoor ik aan de huisarts wilde vragen wat wij konden doen. Tijdens het gesprek gaf hij aan dat een luchtreiniger vaak kan helpen, omdat de lucht gezuiverd wordt en de schadelijke stoffen verwijderd worden. Het leek mij de moeite om een reiniger uit te proberen, ook al had ik geen idee hoe duur een apparaat kostte en welke reinigers geschikt waren. Thuis vond ik verschillende websites met meer informatie over de voordelen van een luchtreiniger en astma en las dat een HEPA filter de schadelijke stoffen zuivert.  

Op zoek naar een luchtreiniger met een HEPA filter

Online ging ik op zoek naar reinigers met een HEPA filter en vond al snel verschillende websites die deze apparaten aanboden. Ik besloot om de reinigers te vergelijken, zodat ik de beste luchtreiniger voor mijn dochter kon kopen. Het leek mij verstandig om de prijzen en beoordelingen op deze websites te vergelijken. Op de website van ProAirTech vond ik een reiniger die erg veel goede beoordelingen had, daarnaast was deze reiniger te koop voor een zeer goede prijs. De prijs was niet het belangrijkste voor mij, maar dat dit apparaat goedkoper was dan andere apparaten, was mooi meegenomen. Ik zag dat de luchtreiniger twee jaar fabrieksgarantie zou hebben en de volgende dag al geleverd zou worden. Ik besloot om via deze website het apparaat te kopen.

Een groot verschil

Sinds vorige maand staat de reiniger bij ons in huis en wij merken een groot verschil. Mijn dochter heeft minder klachten en geen grote aanvallen meer gehad. Wij hebben de luchtreiniger in haar kamer gezet, want hier is zij het meest. Het helpt ook om veel buiten te zijn, maar de reiniger is een goede oplossing voor in huis. Zelf merk ik ook dat de luchtkwaliteit beter is, dit had ik niet verwacht. Voor het kopen van een luchtreiniger raad ik ProAirTech aan.

  • Deze reiniger met HEPA filter heeft veel goede reviews
  • Ik kon het apparaat zeer voordelig kopen
  • Mijn dochter merkt een groot verschil en heeft minder klachten
  • Ik merk dat de luchtkwaliteit beter is

Comments are closed