Wilt u een project cursus gaan volgen?

Bij ons op het werk, werken we vooral met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Ik ben namelijk van mening dat deze mensen veel meer kunnen dan ze wordt voorgehouden en vandaar dat ik het interessant vond om juist met deze mensen te gaan werken. Ik ben daarom sociaal ondernemer geworden en tot nu toe bevalt mij dat heel erg goed. Een van de dingen die ik belangrijk vind, is dat de mensen die bij mij werken, goed worden opgeleid. Vaak is het namelijk zo dat zij moeilijk een baan kunnen vinden omdat ze bepaalde dingen niet kunnen. Het gaat hier niet over heel moeilijke dingen, maar juist eerder over tamelijk eenvoudige dingen die eenvoudig aan te leren zijn. Zo hebben wij het afgelopen jaar allemaal een project cursus gevolgd. Ik merkte namelijk dat heel veel mensen wel een beetje met programma’s zoals word en powerpoint om konden gaan, maar ze beheersten het niet echt. Vandaar dat het mij goed leek om een project cursus te gaan volgen zodat ik er zeker van kon zijn dat zij belangrijke zaken konden leren via mijn bedrijf. Ik ben daarom gaan kijken waar ik ons voor een project cursus kon opgeven en zo ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij de mensen van VanDijkComputeropleidingen.nl. Deze site vond ik meteen heel interessant omdat men namelijk niet alleen een project cursus aanbiedt, maar ook heel veel andere interessante mogelijkheden biedt. Genoeg reden dus om een keer te kijken naar de mogelijkheden die ik hier allemaal kon benutten en ik moet u zeggen dat ik heel vrolijk werd van alles wat ik op deze site zag staan. Je kunt hier voor een heel goede prijs een project cursus volgen en dat was precies waar ik naar op zoek was. Ik heb namelijk wel een budget voor ons bedrijf, maar niet het budget dat grote multinationals hebben voor dergelijke cursussen, dus ik moest goed op de prijs letten. Ik was daarom ook heel blij om te horen dat ik hier voor een heel goede prijs een traject cursus kon gaan volgen. 

Wij hebben veel opgestoken van deze traject cursus

Een van de dingen die ik belangrijk vind, is dat het ook leuk is om een traject cursus te volgen. Wanneer je een traject cursus namelijk tegen je zin in moet gaan volgen, dan heeft het helemaal geen zin om hier geld aan uit te geven. Ik heb daarom ook aan iedereen gevraagd of zij deze traject cursus wilden volgen en de reacties waren zeer positief. Dat was heel prettig en wij zijn dan ook met een grote delegatie de traject cursus gaan volgen. 

Wij zijn zeer tevreden

Wij hebben de cursus inmiddels achter de rug en wij kunnen zeggen dat wij heel erg tevreden zijn over wat wij geleerd hebben. Kortom:

  • Wij hebben veel aan deze leergang gehad
  • Wij hadden een heel goede docent
  • Wij hoefden maar weinig voor dit alles te betalen 

Meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijf? Kijk dan ook nog even op VanDijkComputeropleidingen.nl. Daar kunt u zich ook meteen inschrijven als u dat wilt. 

Comments are closed