Windschermen

Wil je in Nederland lekker buiten zitten, dan kun je eigenlijk niet zonder windschermen. We hebben een gematigd klimaat, waardoor de temperaturen vaak eigenlijk best prima zijn voor wat lezen of drinken in de buitenlucht. Helaas is het ook zo dat het regelmatig regent en dat als het droog is, de wind dusdanig waait dat het toch weer onaangenaam is. Bovendien zorgt al een licht briesje ervoor dat het lezen van een krant bijvoorbeeld gewoon niet gaat. De oplossing hiervoor is het gebruik van windschermen. Hiermee houd jij de wind tegen en je zult merken dat het in de luwte veel sneller aangenaam is. Door ervoor te kiezen deze schermen te gebruiken, zul je veel vaker buiten kunnen zitten en dat is voor ons allemaal echt een aanrader. Want laten we eerlijk zijn, we spenderen eigenlijk veel te veel van onze tijd binnen. We moeten werken, koken, thuis nog wat op de computer doen en voordat je het weet gaan er heel veel dagen voorbij waarbij je nauwelijks in de buitenlucht komt. Dat is natuurlijk zonde! Kies daarom voor windschermen en maak het mogelijk om in ieder geval buiten te eten en er even een kopje koffie of thee te drinken.

Mobiele windschermen

Als je gaat zoeken naar windschermen, dan zal het je opvallen dat er veel verschillende soorten te krijgen zijn. Zo is er als eerste natuurlijk het scherm gemaakt van tentdoek. Heel erg handig om mee te nemen naar de camping of naar het strand, maar voor gebruik thuis toch eigenlijk minder handig. Ten eerste omdat het je uitzicht wegneemt en ten tweede omdat je met haringen en scheerlijnen aan de slag moet om het windscherm op te zetten. Een praktischere oplossing zijn dan de vaststaande windschermen die van glas gemaakt zijn. Zo heb je nog steeds uitzicht en het ziet er ook prima uit. Maar wil je echt altijd in de luwte kunnen zitten, dan moet je eigenlijk wel rondom het hele terras een scherm laten plaatsen, aangezien de wind uit alle richtingen kan komen. Dat is natuurlijk wel weer jammer en het kan ook onhandig zijn. Wil je nu het voordeel van bescherming bij iedere windrichting, met een mooie uitstraling en een stevig geheel? Dan kun je het best kiezen voor mobiele windschermen van Premonta! Door de wieltjes die onder deze glazen schermen zitten, kun je ze neerzetten waar je maar wilt. Zo heb je minder oppervlak nodig om toch altijd windvrij te kunnen zitten!

Ter Huurne is leverancier van Premonta

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van de mobiele glazen windschermen van Premonta, te weten:

  • het glas laat jouw uitzicht intact
  • ze zijn gemaakt van veiligheidsglas en daardoor veilig in gebruik
  • de afwerking van RVS zorgt voor een mooie uitstraling
  • door de wieltjes zijn ze eenvoudig te verplaatsen

Bovendien zit er nog een groot voordeel aan hun mobiele windschermen en dat is het feit dat deze in verschillende maten te krijgen zijn en dat de verschillende exemplaren aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Hierdoor kun je kiezen voor smallere of bredere varianten, afhankelijk van de afmetingen die voor jou het meest geschikt zijn. Ook kun je ieder exemplaar met behulp van koppelpennen heel gemakkelijk aan een andere vastmaken en zo het scherm uitbreiden tot de nodige grootte. Ben je geïnteresseerd in deze producten? Dan moet je eens kijken op de website van Ter Huurne, leverancier van de windschermen van Premonta.nl. Je vindt daar uitgebreide informatie over de diverse varianten en over de manier waarop je de schermen kunt gebruiken. Zo wordt buiten zitten echt weer heel plezierig!

Comments are closed