Wist u dat u online een digitale fotolijst kunt kopen?

Je hersenen functioneren op een hele andere manier dan een computer. Je kunt beide tot op zekere hoogte met elkaar vergelijken, maar het is meer een illustratieve vergelijken dan een functionele vergelijking. Zo zou je kunnen zeggen dat de hersenen de hardware zijn en de gedachten en herinneringen in die hersenen zijn als het ware de software. De intelligentie van een mens is dan het besturingsprogramma. Maar een computer heeft geen bewustzijn zoals we dat opvatten voor een mens en ook zeker geen zelfbewustzijn. Alleen in Science Fiction films zoals Terminator, zien we wat er kan gebeuren als een artificiële intelligentie zich van zichzelf bewust wordt. Maar we linken een dergelijke ingebeeld bewustzijn altijd aan het menselijk bewustzijn, want dat is immers de enige versie die we kennen. Het geheugen van een computer is dan ook niet met dat van een mens te vergelijken in een 100% overlappende betekenis. Iets dat je op de computer opslaat, zal 10 jaar later (als de computer nog intact is) onveranderd zijn. Een gebeurtenis die je in het lange termijn geheugen van de hersenen opslaat, is 10 jaar later zeer onbetrouwbaar wat betreft de details en soms zelfs geheel vals. Je kunt dus niet op de hersenen vertrouwen voor betrouwbare informatie. Daarom maken we foto’s en die foto’s kun je vervolgens opslaan op een digitale fotolijst van Digitale fotolijst Winkel. Dat dient vervolgens twee functies die zich makkelijk laten raden. Allereerst zorg je er met de foto’s die je op een digitale fotolijst opslaat voor, dat je herinneringen niet vervagen. De foto’s vormen in die zin een soort extern geheugen. Alsof je ze opslaat op een externe harde schijf. Je kunt foto’s op een USB stick opslaan of gewoon in een folder op de computer. Daarmee heb je weliswaar de mogelijkheid om de herinneringen op een later moment op te halen, maar als je de foto’s niet geregeld bekijkt, dan vervaagt alles uiteraard nog altijd naar de achtergrond van je eigen geheugen. Daarom is tweede functie van een digitale fotolijst van belang, want met een dergelijke fotolijst houd je de herinneringen levend. Je kunt alle belangrijke momenten via een slideshow voorbij laten komen op je digitale fotolijst. Zo blijft alles vers in je geheugen aanwezig en zakt het verleden niet weg. Op die manier kun je in het heden blijven genieten van de gebeurtenissen uit het verleden. Je bent dan niet afhankelijk van het toeval, want je hoeft niet te wachten tot er toevallig een herinnering in je geheugen opspringt.

Een digitale fotolijst koop je via fotolijst.info

Mocht je een digitale fotolijst willen kopen, dan kun je terecht op de bovenstaande website. Hier kun je online direct een fotolijst bestellen via de website. Je hebt keuze uit verschillende soorten zoals: 

  • Grote fotolijsten
  • fotolijsten voor ouderen 
  • fotolijsten met WiFi

Qua formaat heb je uiteraard net als bij normale fotolijsten verschillende opties. Ook kun je kiezen voor fotolijsten met een MP3 en/of MP4 optie. 

Kijk snel op de website om jouw fotolijst te bestellen

Je kunt de lijst van je keuze via de site simpelweg aan de winkelwagen toevoegen en direct bestellen. 

https://www.fotolijst.info/

Comments are closed