Op zoek naar een Schilder Den Haag?

Bent u op zoek naar een Schilder Den Haag? Zoek dan niet langer, want D.S. Schilderwerken is het antwoord. Bij D.S. Schilderwerken werken alleen professionele vakmensen. Schilderen is natuurlijk hun hoofdactiviteit. Maar wist u dat u Schilder Den Haag ook kunt inzetten voor allerhande onderhoudsklussen? Het voorkomen of behandelen van houtrot bijvoorbeeld. Daar is Schilder Den Haag echt expert in. Daarnaast zijn ze bij D.S. Schilderwerken erg vaardig in kitten en coaten. En ook voor andere restauratiewerkzaamheden draaien ze hun hand niet om. Ze werken vakkundig, snel en efficiënt. Kwaliteit is gegarandeerd: dat kun je niet zeggen van de gemiddelde doe-het-zelver. Hoe oud uw woning ook mag zijn, na een bezoekje van Schilder Den Haag ziet deze er weer als nieuw uit! De expertise van D.S. Schilderwerken op een rijtje:

  • Vakkundig schilderwerk: binnen en buiten
  • Preventie van houtrot
  • Behandeling van houtrot
  • Kitten
  • Coaten
  • Restauratiewerkzaamheden

Schilder Den Haag rekent af met houtrot in deuren en kozijnen

In oudere huizen zie je vaak houtrot ontstaan in deuren en kozijnen. Dit komt meestal omdat er achterstallig onderhoud is gepleegd. Eigenlijk moet je eens in de zoveel tijd alles in de verf zetten. Of op zijn minst een lekkere laag lak er overheen gooien. Maar niet iedereen doet dit. Vanwege allerlei redenen. Soms hebben mensen er geen geld of tijd of energie voor. Andere mensen weten niet eens dat ze hierop moeten letten. Vaak valt het hen pas op als de houtrot in een vergevorderd stadium is. Omdat Schilder Den Haag hier veel ervaring mee heeft, kunnen ze er vaak nog wel wat aan doen. Alleen in het uiterste geval van nood moeten de kozijnen of deurposten vervangen worden.

Het nieuwe huis van mijn zusje

Gisteren is mijn zusje verhuisd naar een oudere bovenwoning in Den Haag. Toen ze wist dat ze deze woning zou krijgen, vroeg ze direct aan mij: ken jij een goede Schilder Den Haag? Want, u raadt het al, de kozijnen zaten vol houtrot. Al het buitenwerk kon wel een likje verf gebruiken. En de binnenmuren waren niet helemaal de kleur van haar keuze. Ze heeft wel vaker zelf geschilderd, maar momenteel heeft ze een drukke baan. Ze zag het dus niet zitten om dat allemaal zelf aan te pakken. D.S. Schilderwerken, de beste Schilder Den Haag bood dus uitkomst! Ze belde meteen naar Schilder Den Haag en maakte een afspraak om de woning te bekijken en te inventariseren wat er moest gebeuren. Ze werd vriendelijk te woord gestaan, kreeg uitleg waar nodig en ontving dezelfde dag nog een factuur per email. Zoals ik al zei, wilde ze van alles en nog wat aan haar huis laten doen. Toch viel de totaalprijs reuze mee. Het leukste vond ze het uitzoeken van de kleuren. Voor de buitenkant van haar huis – de kozijnen en ook het houtwerk op de voorgevel – koos ze een kleur die goed in het straatbeeld past. De meeste buren werken met donkergroen en dit is ook de kleur van de lantaarnpalen. Voor het binnenwerk koos ze iets meer experimentele kleuren. Ook hier is groen haar favoriet, maar een iets lichtere kleur: grasgroen, zou ik het noemen. Dit combineerde ze met gele en blauwe kozijnen in verschillende kamers. Daarnaast werden een aantal vlakken gewoon wit, om het huis een ruimtelijke uitstraling te geven. De Schilder Den Haag pakte het niet alleen vakkundig aan: ze deden dat ook nog eens heel snel. Binnen een week was alles gebeurd en kon mijn zusje verhuizen. Bent u ook op zoek naar een goede Schilder Den Haag? Kijk dan snel op dsonderhoudswerken.nl.

Comments are closed