Op zoek naar toffe themafeesten in Twente? Hier moet je zijn!

Als je in Twente woont en je wilt een origineel feest organiseren dan heb je geluk. Bij ‘t Twents Kwartiertje organiseren ze namelijk de allerleukste themafeesten in Twente, compleet met aankleding, grappige outfits, hapjes en drankjes. Het zijn echt all-in avonden waarvoor je zelf helemaal niets voor te regelen. Deze themafeesten in Twente zijn te boeken voor allerlei verschillende gezelschappen, zoals:

  • Vrijgezellen
  • Families (met zowel kleine als grote kinderen)
  • Collega’s (voor een avondje teambuilding)
  • Vriendengroepen

Het maakt eigenlijk überhaupt niet uit hoe de groep waarmee je iets leuks wilt ondernemen er precies uitziet, want bij ‘t Twents Kwartiertje kun je nog veel meer gave activiteiten boeken. Zijn jullie graag buiten en willen jullie met zijn allen de mooie Twentse omgeving verkennen? Huur dan een set tandems. Op een tandem fietsen is even wennen maar echt hartstikke leuk. Jullie hebben het vast gauw onder de knie en hebben dan de grootste lol. Liever niet zelf trappen maar wel een leuk ritje maken met zn allen? Dan kun je natuurlijk ook solexen of scooters huren. Wil je echt iets unieks en ook nog eens bekijks trekken? Dan kun je natuurlijk ook een heuse tuktuk huren. Dan gaan jullie gezellig de hele middag op pad, daarna barbecuen en ‘s avonds een van de leuke themafeesten in Twente beleven, die je uiteraard ook bij ‘t Twents Kwartiertje boekt.

Themafeesten in Twente boeken inclusief barbecue

Als er iets fijn is aan de themafeesten in Twente van ‘t Twents Kwartiertje is het wel dat je ze inclusief eten en drinken kunt boeken. Dit kan zowel een klein hapje en een drankje zijn als een volledige barbecue. Je komt dan rond etenstijd naar de afgesproken plek, waar jullie met zijn allen gaan barbecuen. Voor alles wordt uiteraard gezorgd; de rokende barbecue, het vlees, de salades met sausjes en natuurlijk stokbrood met kruidenboter. Tijdens een barbecue die je door ‘t Twents kwartiertje laat voorbereiden komt echt niemand iets tekort. En daarna gaan jullie natuurlijk gezellig met de voetjes van de vloer tijdens een van die themafeesten in Twente die jullie hebben geselecteerd. Ook deze worden net als die barbecue tot in de puntjes verzorgd. Het gekozen thema wordt gebruikt om de ruimte mee aan te kleden en er zijn ook otufits beschikbaar om ook jullie als groep de juiste, bijpassende uitstraling te geven. Dit levert niet alleen een hoop hilariteit op, maar ook geweldige foto’s. 

Een gezellig vrijgezellenfeest in Twente organiseren

Als je binnenkort een vrijgezellenfeest moet organiseren maar je weet echt nog niet wat je moet gaan doen moet je echt eens op de site van ‘t Twents Kwartiertje kijken. Daar vindt je de meest originele themafeesten in Twente die stuk voor stuk geschikt zijn voor een vrijgezellenfeest. Denk maar eens aan het Après Ski feest, de Maffia Smokkelavond of de Casino avond. Maar ook een Back to the 80’s of 90’s avond kan super leuk zijn. Deze themafeesten in Twente die een bepaalde periode als thema hebben brengen vaak veel herinneringen naar boven. Er wordt dan ook heel specifiek enkel muziek uit deze periode gedraaid, super leuk! Dus voor het leukste vrijgezellenfeest in Twente klop je natuurlijk aan bij ‘t Twents Kwartiertje!

Comments are closed