Wilt u aan de slag als interim legal counsel?

Vorige maand heb ik besloten dat ik niet langer meer voor mijn, inmiddels vorige, baas wilde werken. Deze man leidde het bedrijf namelijk als een heuse dictator en wij werden daar helemaal gek van. Meerdere mensen hebben daarom ontslag genomen en ik heb uiteindelijk ook de handdoek in de ringen gegooid. Omdat ik natuurlijk niet zonder werk kon komen te zitten, ben ik gaan kijken wat de mogelijkheden waren om elders aan de slag te kunnen gaan. Ik ben toen gaan kijken of ik ergens een vacature voor een interim legal counsel kon vinden. Ik wilde namelijk graag weer werken als interim legal counsel, dat had ik vroeger ook een tijdje gedaan en ik vond dit werk altijd heel leuk. Inmiddels had ik ook meer kennis en ervaring opgedaan waardoor ik van mening was dat het interessant zou zijn om weer als interim legal counsel aan de slag te gaan. Ik heb toen even bij mijn oude collega’s gekeken om te zien of bij mijn oude bedrijf nog een interim legal counsel gezocht werd, maar dat bleek niet het geval te zijn. Dat was ook geen ramp want het hoeft niet per se mogelijk te zijn om een vacature te vinden voor een interim legal counsel mits je weet waar je het moet zoeken. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om ergens via het internet een goede interim legal counsel te vinden en ik heb gezien dat er inderdaad meerdere sites waren waar ik een interim legal counsel vacature kon vinden. Ik heb toen alle mogelijkheden even tegen elkaar afgewogen omdat ik graag zeker wilde zijn dat ik met ene goed kantoor in zee zou gaan. Ik heb toen uiteindelijk besloten om op de vacature voor een interim legal counsel te reageren van de mensen van T&P legal. Dit bedrijf maakte met hun site een hele goede indruk op mij en daarom wilde ik hier graag reageren op een advertentie. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar een vacature voor een interim legal counsel, dan kunt u ook altijd even naar deze site surfen. Ik heb namelijk gezien dat ze momenteel nog altijd een interim legal counsel zoeken. 

Hier vond ik een goede vacature voor een interim legal counsel

Ik ben blij dat ik op deze site ben gaan kijken want ik heb gezien dat je hier heel veel interessante opties kunt vinden voor wanneer je graag als interim legal counsel aan de slag wilt gaan. Deze mensen doen er alles aan om je optimale omstandigheden te bieden. Ik heb gereageerd en ik ben uiteindelijk aangenomen als interim legal counsel en ik werk nu met veel plezier voor deze mensen. Mocht u daarom ook een nieuwe uitdaging aan willen gaan, dan is deze site alles wat u nodig heeft. 

Wilt u ook aan de slag? 

Mocht u de site van TPlegal.nl nog niet bekeken hebben, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van dit kantoor te surfen 
  • Te bekijken wat de mogelijkheden zijn die u hier kunt vinden 
  • Vandaag nog een reactie te versturen op een van de vacatures die u hier kunt vinden 

Ik hoop dat wij binnenkort collega’s zijn! 

Comments are closed