Uniek webdesign in Aalsmeer

Als eigenaar van een architectenbureau had ik het idee om een nieuwe website te laten bouwen. De website die we hadden was al meer dan vijf jaar oud en flink verouderd. Ons uitgangspunt is uniciteit. Ieder project dat wij aangaan moet een uniek resultaat opleveren. Onze website moet dat dus ook uitstralen. Tegenwoordig maakt iedereen een website via WordPress. Wij vonden dat niet geschikt voor ons bureau. De WordPress websites zijn allemaal hetzelfde en stralen geen eigenheid en karakter uit. Wij gingen dus op zoek naar iemand die ons een uniek webdesign in Aalsmeer kon leveren. Ons bureau zit in Aalsmeer en wij vinden het interessant om met ondernemers uit onze eigen stad samen te werken. Daarom zijn we rond gaan vragen naar een professional voor een webdesign in Aalsmeer. Ook hebben we het zoekwoord webdesign in Aalsmeer in Google ingevoerd. Wij hadden verwacht dat je dan alleen ondernemers uit Aalsmeer te zien kreeg. Maar dat was niet waar. Je krijgt verrassend veel resultaat van webdesign in Aalsmeer terwijl dat helemaal niet klopt. Uiteindelijk ben ik via een klant terechtgekomen bij Anthony Designs Media & Design. De portfolio op de website anthonydesigns.nl zag er goed uit. We besloten daarom in zee te gaan met Anthony webdesign in Aalsmeer.

Wat levert een webdesign in Aalsmeer allemaal op?

Wij zijn eerst met Anthony om de tafel gaan zitten om de waarden van ons architectenbureau te bespreken. Anthony wist de juiste vragen te stellen om erachter te komen wat onze wensen precies waren. Het webdesign moest voor ons in ieder geval uniek, karaktervol en eigen zijn. De doelstelling van onze website is dat de bezoekers een goed gevoel krijgen over onze projecten. Op basis daarvan besluiten ze om contact met ons op te nemen. Dat was ook de doelstelling die Anthony van ons mee kreeg voor het ontwerp. Twee weken na het intake gesprek kregen we al het eerste ontwerp te zien. Het voldeed volledig aan onze wensen. Het was opvallend, bijzonder en het sloot helemaal aan bij ons architectenbureau. Natuurlijk moest er hier en daar nog wat aangescherpt worden, maar in grote lijnen was het precies wat we zochten. Bij Anthony kun je niet alleen terecht voor webdesign in Aalsmeer. Hij bouwt de website ook helemaal zelf. Daardoor zijn de prijzen extra aantrekkelijk. Hij heeft de website via Joomla gebouwd. Hij heeft ons verder heel goed geadviseerd over de vindbaarheid van de website. Omdat we daar bijna niets vanaf wisten was dat erg handig.

Aanrader

Wij vinden Anthony webdesign in Aalsmeer echt een aanrader voor iedereen die binnen en buiten Aalsmeer een website wil laten ontwerpen. En waarom? Daar hebben wij de volgende redenen voor:

  • Hij weet precies je wensen naar een goed ontwerp te vertalen;
  • Het resultaat wordt heel snel opgeleverd;
  • De website wordt bij hetzelfde bedrijf ontworpen en gebouwd;
  • Scherpe prijs;
  • We kregen gratis tips over de vindbaarheid van onze website.

De website is niet alleen bijzonder mooi en uniek geworden, hij is ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Iedereen aan wie ik de website laat zien is enthousiast. Ik heb de website door een paar klanten laten testen. Zij vonden het een duidelijke website en ze wisten precies waar ze alle informatie konden vinden. Inmiddels hebben een paar klanten ons gevonden via de website. De nieuwe website heeft ons in twee maanden al meer conversie opgeleverd dan de oude website in een half jaar. De investering in de nieuwe website verdient zich zo heel snel terug. De website laten we nu door Anthony beheren. Dat scheelt ons veel tijd die we in onze eigen projecten kunnen stoppen.

Comments are closed